Bekijk onderstaande link voor meer info over fibromyalgie

http://www.geheimdernatuur.nl/

Blog/Nieuws

Wellness fair

Wil jij graag met vrienden en/of vriendinnen genieten van een middag of avond relaxatie, dat kan nu met een massage arrangement Wellness fair.

De massages gaan door bij de gastvrouw, die overigens een hele mooie korting krijgt van 20%.

De gastvrouw zorgt voor minimaal 3 gasten en een hapje en een drankje om de gezelligheid compleet te maken.

Alle gasten inclusief de gastvrouw nemen 2 strandlakens mee(groot genoeg voor op de tafel en om toe te dekken).

Keuze uit alle aangeboden massages behalve de stoelmassage i.v.m. de hoeveelheid materiaal mee te nemen.

Neem gerust contact op via de contactpagina, of onderstaande button.

Tot ziens bij jou thuis.

 

 

Brief aan bedrijven

Beste Mevrouw, Meneer

 

In onze huidige maatschappij hebben we het allemaal druk; van directie tot medewerker. We ondervinden dagelijks stress waardoor we soms ziek en ontevreden tot zelfs depressief kunnen worden.

Wat zou het geweldig zijn als uw personeel en uzelf op regelmatige basis een rustmoment zouden kunnen geven; even ontsnappen aan de werkdruk om daarna er full-power weer terug tegenaan te kunnen.

De oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen pasten massages toe om de gezondheid te herstellen of gezond te blijven. Maar werd ook gebruikt als ontspanning. Ontspanning is even hard nodig als gezonde voeding. In het Oosten worden de massagetechnieken sinds de vroegste tijden gewaardeerd om de geneeskrachtige toepassingen. Er is zelfs ontdekt dat er in China al tweeduizend tot drieduizend jaar voor onze jaartelling gebruikt werd gemaakt van massage.

Een korte massage van 15 minuten kan al wonderen doen, maar het gebaar vanuit het bedrijf dit te aan te bieden aan hun personeel is van veel grotere waarde. Het wil voor hen zeggen dat ze uitermate worden gewaardeerd, die gedachte geeft een extra stimulans om beter te presteren en efficiënter te werken.

Ten slotte; ontspannen lichaam + ontspannen geest = ontspannen mens, die komt graag werken en wordt minder snel ziek. Waardoor uw bedrijf minder ziekteverzuim zal ondervinden, een betere workflow van uw medewerkers, kortom meer gezond rendement voor uw bedrijf. Dat zal je merken aan de cijfers en voelen in de gangen. Vraag u zelf af; wat kost mijn bedrijf meer…ziekteverzuim van het personeel of een in-house massagetherapeut? U kan als bedrijf zorgen voor gezonde werknemers die; gelukkiger zijn, beter presteren en minder snel ziek worden.  

Voor meer info over mijn massages, nodig ik u uit mijn website te bezoeken; www.massagepraktijkdebby.nl.

Graag hoor ik van u of ik u van dienst kan zijn.

 

Met ontspannen groet

 

Debby De Rechter