Aangesloten bij Stibag; stichting ter bevordering van Alternatieve therapiën.

Massagetherapeut Debby

In 2007 begon ik met een studie voetreflextherapie, eerst voornamelijk voor mezelf.

Ik begon mijn zoektocht naar zelfheling bij  de diagnose burn-out, fibromyalgie en de auto-imuunziekte Lupus. Omdat ik zeer bekent ben met het fenomeen “pijn” is het mijn passie en missie geworden om anderen daar ook mee te helpen.

In eigen praktijk heb ik al een zeer uiteenlopende waaier aan klachten mee ondersteund en behandeld. Uiteraard blijft het van belang dit te overleggen met een dokter.

Uiteraard bleef het niet bij voetreflex alleen, er volgden nog meerdere opleidingen zoals Holistische relaxatiemassage, deep tissue massage, stoelmassage, hot-stone massage, lomi lomi technieken en wervelcorrectietechnieken en niet te vergeten behandeling van tenniselleboog.

Naast de massages help ik mensen ook met andere “pijn” klachten, door middel van producten op basis van Aloë Vera Barbadensis (geneeskrachtige Aloë Vera). Ik help mensen verder met supplementen en dranken waar ook al zeer bevredigende resultaten mee behaald zijn. Bijvoorbeeld voor mensen met reuma, fybromyalgie, overgewicht, ondergewicht noem maar op, ook daarmee kan ik van dienst zijn.

Mede met deze producten gebruik ik het gamma gezichtsverzorgingsproducten bij de gezichtsbehandelingen die ik ook geef.

Verder kan ik ook laten weten dat ik in de toekomst nog meer opleiding zal genieten om nog beter van dienst te kunnen zijn in mijn missie om jou te helpen.

Tot snel en veel liefs

Debby